Мая Илиева е бременна и то в напреднал стадий. До раждането остават най-много два месеца.

Тя бе заснета от папараци на концерта на Айо в НДК, въпреки, че се прикриваше в доста широк шлифер.

Странното е, че вдовицата на Георги Илиев няма собствени деца и трите, за които се грижи всеотдайно, са осиновени.

Двете докато съпругът й беше жив, а третото след смъртта му. Говори се, че причината за бездетието й бил самият Жоро. Освен това в завещанието му било записано, че ако тя не се омъжи до десет години след смъртта му, цялото огромно наследство остава завинаги за нея и децата.

През цялото това време вдовицата, която продължава да ходи в черно, си позволи само две любовни връзки, доста дискретни, при които се се стигна до брак, пишат от vsekiden.com

Втората бе доста продължителна с Иван Шванца, но тръгнаха два различни слуха. Единият, че пред декември се е е омъжила за него в Бразилия, а другата, че са се скарали и са се разделили.

В момента папараците гадаят кой все пак е бащата на детето й, има ли мъж до себе си, или е заченала ин витро.

Трите осиновени хлапета очакват с нетърпение братчето или сестричето си. 

Говори се, че Андреа, Криста и Георги са едни от най-охраняваните деца в страната и Мая трепери да не им се случи нещо. Тя ги дарява с много любов, а те й отвръщат със същото.

Дали  смуглата красавица ще се омъжи, или ще продължи да живее сама, този път с четири деца, засега може само да се гадае.

Тя управлява успешно бизнеса на убития си мъж и е натрупала милиони и едва ли й трябва съпруг, щом успява сама да се справи толкова добре. И все пак кой е таткото на бебето, питат се хората около нея.