Ангел бе довел цяла агитка в зала "Фестивална". Фолк звездата Райна, която стана голям противник на това Стелла Ангелова да спечели, се уговаряше с един от приятелите на певеца кога да скандират името му.

Припомняме ви, че двете чаровници влязоха в конфликт, след като каскадьорката заяви, че танцува много по-добре от Райна.

Стелла и Наско Месечков останаха на второ място, пише dir.bg. Те загубиха част от феновете си, след като каскадьорката показа среден пръст на Калин Сърменов и отправи към него обидни думи.

Илиана Раева защити Стелла, обяснявайки че тя е силна, преживяла е много трудности и агресията е нейна защитна реакция. Тези думи разплакаха Ангелова. Малко след края на предаването, конкурентът й в танците Люси Иларионов, видимо доволен от второто място на Ангелова, се приближи до нея, за да й покаже среден пръст.

На трето място в класирането останаха актрисата Елен Колева и партньорът й Калоян. Сред изненадите на вечерта бе появата на Мариана Попова, Люси Дяковска и Мария Илиева, които пяха заедно.

Останалите колоритни гости на шоуто бяха Тризначките, Сашо Диков, Ирена Милянкова, приятелката на Люси Дяковска - Камелия и много други.