Носителката на титлата "Мис България 2005" Роси Иванова се хвана за чашката и захвърли високите токчета в култово нощно заведение, видя "България Днес".

Една от най-красивите българки беше забелязана да се забавлява заедно с фолк певицата Паула. Изпълнителката, чието истинско име е Полина, всъщност е снаха на русенската красавица, тъй като от години е омъжена за брата на Роси - Иван.

*Мадамите се забавляват с бяло вино

Двете хубавици купонясваха на тежка маса, която беше отрупана с квалитетни питиета и щедри плата. Те си пийваха бяло винце, което им създаде допълнително настроение. От снимките, запечатали бурното парти, остава впечатление, че двете хубавици са се забавлявали по женски, но недогорялата пура в пепелника издайнически посочва, че представител от мъжкия пол е споделял приятната им компания, пише bgdnes.bg.

Замъглените им погледи пък разкриват, че партито е било тежко и е продължило до малките часове на нощта. Купонджийският маратон дори принуди Роси и Паула да свалят високите си обувки и да останат само по чорапогащници, вероятно за да не губят равновесие.