Всеки изминал ден от престоя си в Базата, тихата и скромна Велислава добива все повече самочувствие и дори не спестява критиките си към някои от останалите участници.

Макар че рядко повишава тон на жените в "Къртицата", тя не се притеснява да се кара открито с мъжете. След поредната си разправия с Любо Величка до такава степен се надъха, че дори го заплаши, че ще му плесне шамар, ако той продължава да я нервира, пише сп. "Блясък".

"Откакто сме влезли в шоуто, ти само ме дразниш. Накрая сигурно ще ти шибна един шамар, ама после ще дойде охраната", ядосано заяви Велислава. Думите й обаче предизвикаха поредната доза подигравки на неин гръб, а не страхопочитание, каквото може би тя очакваше.

Невероятната нервност, с която Велислава се изпълва при всеки отправен към нея коментар, че е Къртицата, я прави жертва на мъжете и те използват всеки удобен момент да се помайтапят. Тя обаче приема шегите им на сериозно и започва да се пали и да се заяжда - отношение, немислимо за първите дни от престоя й в базата, когато го раздаваше плахо и скромно момиче.