Ариана дава възможност на всички наши читатели да участват в игра с въпроси и отговори.

Играта „Играй и спечели с Ариана” ще се проведе в рамките на 7 дни от 4 юни до 10 юни.

Най-продаваната марка бира в България организира игра за почитателите на качествената бира. Следи въпросите, свързани с Ариана Радлер на Hotnews.bg и Woman.bg, а всеки правилен отговор ще те доближи повече до нашите награди.

Играта „Играй и спечели с Ариана” дава възможност да докажеш своите познания за любимата бира. Докато отговаряш на всекидневните въпроси, имаш възможност да спечелиш и вълнуващи награди.

Какво да направя

Отговори вярно на въпроса, който ще бъде задаван всеки ден. Изпрати своя отговор на e-mail адрес ariana@publicis-consultants.bg.

Шестият въпрос към вас е:

Ариана Радлер Грейпфрут се предлага на пазара в следните разфасовки?

a) 3 опаковки – стъклена бутилка от 0,5 л., кен 0,5 л. и PET бутилка 1 л.
b) 1 опаковка - кен 0,5 л.
c) 2 опаковки - стъклена бутилка от 0,5 л., кен 0,5 л.

За да те улесним с правилният отговор ти предлагаме да прочетеш повече за новата Ариана Радлер с вкус на грейпфрут.

Условия за участие

Всеки човек, навършил 18 години, може да участва в играта „Играй и спечели с Ариана”. Минимален брой отговори за участие: поне един верен отговор (за периода на играта). Максимален брой отговори за участие: седем верни отговора за всеки един от дните на играта. Участниците с максимален брой верни отговора имат по-голям шанс за награда.

Всеки от участниците трябва да посочи трите си имена и телефонен номер за връзка.

Право на регистрация и участие в класирането за наградите имат единствено лица, навършили пълнолетие.

Награди

Стек с 6 бири Ариана Радлер Грейпфрут и Ариана Радлер Лимон ще спечелят общо 7 участници, включили се с поне един верен отговор за периода на играта. Всички победители ще бъдат изтеглени в томбола и обявени на 11 юни в страницата Hotnews.bg и Woman.bg.

Наградите могат да бъдат получени от печелившите лица срещу представяне датата на раждане (за да се гарантира, че спечелилите са над 18 години). Ако си един от спечелилите в играта, може да вземеш наградата си в периода 12 – 19 юни на адрес ул. Николай Хайтов 3А, офис 1.5, гр. София 1113, редакцията на Hotnews.bg.

Регистрация

Изпрати имейл с отговор на поне един от седемте въпроса с вярно предоставени данни (две имена, имейл адрес, години, телефон) на ariana@publicis-consultants.bg

Период на играта

От 4 юни до 24.00 часа на 10 юни.