Актрисата Мелани Грифит си е събрала тайно багажа и е напуснала страната ни преди няколко дни. Съпругата на Антонио Бандерас беше у нас за снимките на научно-фантастичния филм “Аутомата”.

Двамата участват в обща лента за първи път от 19 години. Антонио Бандерас играе застраховател, който разследва инцидент в компания за роботи. Мелани Грифит е в ролята на часовникар ­и нелегално поправя роботите, които са основни герои във филма, пише monitor.bg.

Мелани Грифит е изненадала всички в Киноцентъра “Ню Бояна” със скромното си поведение и професионализма си. Тя не тровела нервите на екипа си с излишни претенции. Грифит се задържала на снимачната площадка само 4-5 дни. След като приключила професионалните си ангажименти, се сбогувала с половинката си.

*Мелани и Антонио

Мелани е известна с болезнената си ревност към Антонио. Миналата година даже двамата бяха пред развод. Сексапилният испански мачо беше засечен с мистериозна блондинка в Канкун, съобщи тогава клюкарският сайт PerezHilton.com. “Мелани е тотално объркана. Тя не само е в ужас, че ще загуби любовта на живота си, но и кариерата й е на дъното, докато звездата на Антонио продължава да грее. Мисля, че самочувствието на Мелани е много ниско. Тя смята, че Антонио я мами. Години наред Грифит се тормозеше от неговите флиртове и всеизвестната му любов към красиви жени. Не мисля, че Мелани би могла да живее в постоянен страх, че той може би ще й изневери”, сподели тогава близък приятел на актьорската двойка.

Буреносните облаци над семейството отдавна са се разсеяли. За да не подклажда допълнително ревността на половинката си, Антонио се е отдал изцяло на работата си по новата лента. Снимачният процес е изключително тежък и актьорът се прибира по тъмно смазан в хотелската си стая след 12 часа пред камерите. Бандерас харесва много София, но за разлика от повечето си колеги не си пада по нощния живот.

Вижте снимки:

Мелани Грифит пристигна в България

Заглавна снимка: Bulphoto