По-малко от месец остава до първото по рода си издание на Symphonics’ Concerts. Част от дебютното събитие са двата последователни концерта на фънк величията Jamiroquai и поп сензацията Jessie J на 28 и 29 юни в столичната Арена Армeец „София”.

Билетите от най-евтините категории 60 и 70 лева за двете шоута вече са напълно изчерпани. Поради големия интерес към концертите на двете звезди от началото на юни в ротация могат да бъдат намерени билети за трибуни от 50 и 60 лева. От Symphonics Entertainment припомнят, че седящите места са ограничени, като  бройката на оставащите свободни позиции е лимитирана и съветват почитателите на Jamiroquai и Jessie J да не чакат до последния момент за закупуването на заветния пропуск.

Освен това от организаторите предоставят и нова опция за посетителите на събитието. От началото на юни месец в продажба вече могат да бъдат открити промо двойни билети за меломаните, решили да посетят и двете дати. Цената на двойния пас във фен зоната пред сцената е 180 лева общо за двете вечери, а в по-задната част на терена – 110 лева.

Билети за събитието могат да бъдат закупени само в касите на Easypay и неговите партньори, както и онлайн чрез Epay и Tixgate. Пропуски, закупени извън ауторизираните места рискуват да бъдат фалшиви. Вече са засечени първи опити за фалшиви билети, които няма да бъдат допуснати до събитието. Всеки билет има своя уникален баркод, който може да бъде използван еднократно и регистриран веднъж в системата на входа преди концерта, друг посетител не може да използва пропуска.

Междувременно, Jessie J представи новия си сингъл. Песента “Wild” се завъртя в ефира в края на седмицата и предизвика фурор в youtube профила на изпълнителката с над 3 милиона гледания. След премиерата на песента, певицата сложи край на концертната си почивка. У нас изпълнителката пристига след концерти в Англия, Словения и Isle Of MTV Festiva в Малта.

От своя страна, концертът на Jamiroquai в столичната арена е първи за групата от 01 март насам. След шоуто в София Джей Кей и компания се отправят към западната ни съседка Сърбия за концерт на 30 юни.