В последния месец Славена се увлече сериозно по бокса. Изпълнителката на Diapason Records тренира за удоволствие, винаги когато има свободно време.

Певицата признава, че макар досега да не се е занимавала с никаква дисциплина, следи различни събития от областта на спорта. Интересът й към тази сфера, разбира се, е подсилен и от човека до нея – футболиста Алек Манолов.

Увлечението й по бокса се породило изведнъж, когато попаднала в залата и наблюдавала отблизо една тренировка.

„Дотогава винаги съм мислела този спорт за мъжки и никога не ми е хрумвало да се занимавам с него.”, признава певицата. „Предложиха ми обаче да опитам и ми демонстрираха някои от най-основните неща. Оказа се, че ми допада страшно много.”, каза още тя.

Славена започнала да се упражнява в залата когато е свободна и признава, че се чувства чудесно. „Боксът е прекрасен начин да изразходиш негативната енергия. Чувствам се страхотно тонизирана след като сляза от ринга.”, сподели тя.

Изпълнителката на Diapason Records е категорична, че покрай новата си страст в никакъв случай няма да изостави музиката и обещава съвсем скоро да зарадва почитателите на попфолка с нова песен, пише slava.bg.