Мая Илиева обяви за продан имотите си в България – разкрива „Уикенд”.

Смуглата красавица оставя за себе си и трите осиновени деца Криста, Андреа и Георги Илиев-младши, единствено къщата в комплекса „Маутин Вю” в кв. Панчарево.

Имението няма да се продава, за да може да приютява Мая и децата й, когато семейството се прибира в България – отбелязва изданието.

Близки до вдовицата на Георги Илиев предполагат, че Мая е взела решение да емигрира в чужбина заради бъдещето на малките.

Осведомени обаче твърдят, че причината е съвсем по-прагматична. Мая е изплашена от идването на БСП отново на власт, тъй като могат да имат претенции върху имотите й, насъсквайки срещу нея Комисия Кушлев за отнемане на имущество, придобито от незаконна дейност, пишат от razkritia.com

Тя е наследница и е недосегаема за Комисията Кушлев – разясняват юристи, но решението на Мая Илиева да напусне страната е вече факт.

Най-голямото от трите осиновени деца – Криста, вече е на 10 години. Вдовицата на Георги Илиев желаела наследниците й да завършат образованието си в чужбина и порати тази причина вероятно ще се устрои да живее или в Испания, или в Швейцария – пише вестникът.