Рафи Бохосян сподели, че не възнамерява да емигрира в Англия, както се пише напоследък, а след време да запише висше образование в Лондон.

„Всъщност то се получи като развален телефон! Бях казал, че възнамерявам да отида да уча в Англия, някой явно е прочел: „Рафи заминава за Англия“ и си е казал: „Аха, явно тук нещо не му харесва“ и се започват разни глупости от типа на: „Рафи мрази България“, „Рафи се наду“ и т.н, - пълни глупости!", обясни арменецът.

"Да, в един момент ще замина да уча в Англия, но това не значи, че ще остана там. Аз самият не мога да кажа какво може да стане след 3 години... Аз съм човек, който прави нещата на момента и действа с ден напред! Не ги обмислям нещата с 10 години напред, а гледам да се кефя на нещата, които правя и да ми доставят удоволствие“, категоричен е Бохосян и допълни:

„За последната година съм направил така, че всичко, което правя, да ми доставя удоволствие и да се кефя, че го правя. Мога да кажа, че съм живял една година така, както някой хора 10 години не могат да изживеят, и съм щастлив заради това. Сега гледам да използвам момента и не знам докога ще продължи това“.