Срамно петно в личния си живот крие каскадьорката Стелла Ангелова, която стана известна у нас с участието си в шоуто „Денсинг старс”.

Блондинката със самочувствие на холивудска звезда е пробила на Запад, прегазвайки щастието на най-добрата си приятелка – пише „Уикенд”, като се позовава на българи зад граница, които са запознати с биографията на Стелла.

Американка на име Рейчъл Рейнър е в основата на успехите на нашенката в световната музика и кино. Двете се запознават покрай танците, с които Стелла си печели хляба на младини.

Тогава обаче Стелла Ангелова е треторазрядна и никому неизвестна – кълчи се в програмите на нощни барове като част от средно престижен балет.

Рейчъл също е танцьорка, но ръководи много по-престижна трупа. Американката я кани в трупата си и дори я допуска в семейството си, като я запознава с мъжа си.

Само след няколко месеца Стелла така оплита мъжа на Рейчъл, че той се развежда, въпреки че има две деца. В крайна сметка българката не успява да стане г-жа Рейнър, защото семейството на американеца така и не я приема.