Атрактивното облекло за едни е въпрос на стил, за други - част от сценичната изява, за трети - начин да изразят себе си и ексцентричната си същност.

Нека видим кои са някои от лицата в родния музикален шоубизнес, които успяха да ни грабнат, не само с изпълненията си, но и с начина, по който се обличат.

Една от най-талантливите и сексапилни дами на музикалната сцена у нас - Весела Бонева - винаги е впечатлявала не само с гласовите си данни, но и с подбора на облекла, които са едновременно секси и екстравагантни.

Ексцентричните фигурални прически на Румънеца и Енчев не са единственото, което ги отличава визуално от останалите на музикалната сцена. Изпълнителите винаги успяват да изненадат феновете си и с ново превъплъщение. Устата също е популярен с неизброимите си роли. Рапърът често сменя визията си според моментното си артистично амплоа.

DJ Marti G, от своя страна, продължава да привлича вниманието на аудиторията както с уникалните си сетове, така и с неподражаемия си стил на обличане. Без съмнение, не може да бъде пропуснат и Деян Неделчев - човекът, който разби на пух и прах представите ни за скандална визия и екстравагантно облекло.