Бони предпочете сама да управлява музикалната си кариера. Фолк звездата, която през годините работи успешно с няколко музикални компании - "Пик Мюзик", "Sunny Music" и "Пайнер", сега е решила да се самопродуцира.

В "Открит микрофон" тя разкри какви са причините за раздялата ѝ с "Пайнер" и защо е избрала да работи самостоятелно, пише signal.bg.

"Избрах съчетанието между свобода, талант и опит, в което не мисля, че има нещо лошо. С този начин на работа ще се чувствам по-добре. Не, че на другите места, където съм работила, не съм се чувствала добре. Няма причина, какво ли не се изписа. Така е, на хората, които не са в нашия свят им е много лесно на базата на известните да си измислят какви ли не изказвания, пошли писания и т.н. Нямам намерение да отговарям на пошли писания. Не съм чела какво се е писало за мен, но тук-таме някой ме е подпитвал какво се случва. Бяха изписали, че са ме махнали от фирма "Пайнер", защото са ме хванали да ходя на черни участия. Няма такова нещо! Приключи ни договорът с "Пайнер". Точно преди да вляза във VIP Brother ние си се разбрахме, че приключва договорът. Ако има нещо или г-н Димитров, или негови хора ще се изправят и ще кажат това е така и така или аз, както съм в случая, бих си казала истината. Няма никакви драми. Който спекулира и си ги измисля, не бива да се случва така. Аз не съм фен на този вид PR, на скандалите, абсурд! Просто всички знаем, че договорите не са безкрайни и безсрочни. Ако двете страни им харесва или са доволни, или имат желание,  продължават. Като нямат желание, не продължават - разделят се, остават си приятелските отношения и животът продължава, както при мен, така и при тях, и при всеки човек" - обясни певицата.

След раздялата си с "Пайнер" през миналата година Бони умишлено забави своите нови музикални проекти. Тя излезе с нов сингъл в края на април 2013-та и обяви, че оттук нататък ще бъде по-продуктивна.

"Искаше ми се да си почина, искаше ми се да си изживея началната голяма трепет в любовта, да остана малко насаме със себе си и през този период да реша какво и как да правя, да подредя нещата си. Като всеки човек и аз имам някакви хаотични моменти, които трябва да оправя" - призна тя.

Запитана дали възнамерява да се върне отново в "Sunny Music", където бяха най-силните ѝ години, или пък да потърси партньорството на друга компания, изпълнителката отговори така: "Аз с Крум /б.а. Крум Крумов, собственик на "Sunny Music"/ съм в прекрасни отношения, имахме разговори преди това. С Ненчо /б.а Ненчо Касъмов, собственик на "Diapason Records"/ съм в приятелски отношения. Нямам пререкание с нито един продуцент. Имаме желание да работим, но това е въпрос на разговори. Както казах, аз съм на друг етап от живота ми, с други приоритети и гледам по друг начин", пише signal.bg.