Непрекъснатите скандали между Анелия и Емилия наистина дотегнаха на всички.

Вечните разправии, подливане на вода и изявления по медиите натежаха твърде много и това провокира майката на бизнесмена да се намеси, за да сложи край на нелепата битка между двете кокони.

Както отдавна се знае, Анелия запази отлични отношения с бившата свекърва години, след раздялата с Коко Динев.

През миналото лято лично тя финансира юбилейния концерт на певицата, като ѝ даде безлихвен и безсрочен заем от 30 000 лева, тъй като събитието беше пред провал поради липса на средства, пишат от sskandalno.net

От друга страна, Емилия не може да преглътне с това отношение и неведнъж е споделяла, че понякога се чувства като нежелана гостенка в собствения си дом.

Запознати със семейните интриги са категорични, че именно поради тази причина е толкова агресивна към Анелия и често я напада по медиите.

Неведнъж Емилия е заявявала пред обществото, че Анелия е готова да размаже всеки по пътя си, ако този всеки ѝ пречи да осъществи своите коварни планове. Иска ли нещо – взема го на всяка цена, както в личен план, така и в кариерата.

Поради тази своя особеност, тя била склонна да върши само злини, особено за сметка на своята съпреница.

Но всичко това вече е в миналото, защото след намесата на майката на Коко Динев, офанзивните действия приключиха окончателно и борбата между Анелия и Емилия премина във фаза на студена война.