Четири седмици след финала на "Денсинг Старс" "тежката артилерия" на шоуто - режисьорът Люси Иларионов, напусна сцената.

Освен болката от отпадането, продължава да носи и болка от тежката травма в коляното. Доволен е обаче, че за двумесечното си представяне успя да смъкне 35 кила от теглото си.

С танците си Люси, в тандем с патньорката си Петя, даде кураж на много българи, че има смисъл да се борят с наднорменото тегло, пищат от Bgdnes.bg

Режисьорът разказва, че преди шоуто нищо друго не го е мотивирало да отслабне. Дори и гаджето му - младата, красива и слабичка Ани Хоанг. Когато тя влиза в живота на Люси, той вече е дебел. Ани му казва, че го приема и по този начин, а дали ще отслабне - решението си е негово.

Люси споделя, че килограмите му не пречат на секса. Казва, че е много подвижен и носи в себе си много движение, което прилага и в секса. И споделя, че откровено се изненадал какво дърво се оказала на дансинга сексоложката Наталия Кобилкина. Преди това Люси си мислел, че като се прави на толкова сексуална, ще бъде разкрепостена и в танците, но не би.