Въпреки че си беше обещала да не чете жълти издания, а ако ги чете да не им обръща внимание, Алисия излезе от кожата си, когато прочете, че Ники Михайлов е я заменил с украинската си чистачка.

Този път медиите бяха достатъчно подробни и описаха увлечението на Малката перука по чевръстата и секси готвачка, притуриха и неочакван полет на певицата до Холандия, където отишла и набила обръчите на любимия си, след което двамата се сдобрили в леглото.

В друго издание пък пише, че те всъщност нямали никаква връзка, а парадирали, че са заедно за пред хората.

Просто така се били уговорили. Ники Михайлов опитал прелестите на певицата и отдавна бил тръгнал по други фолкаджийки, защото имал манията да опита телата на колкото може повече и да нареди скалповете им на колана си. Алисия му служела за параван пред родителите и познатите им, че е почетен мъж и има само една връзка.

Двамата дори се били уговорили да приключат окончателно връзката си, но през лятото и да го направят културно, без да предизвикват скандали.

Певицата била шашната от новопоявилите се “разкрития” и не знаела на кого да вярва. На очите си, или на медиите. Съвсем скоро Михайлов заяви на всеослушание, че връзката им е здрава и два часа със самолет не са разстояние.

Каза още, че не мислят за брак, но са силно привързани един към друг и на този етап това ги устройва. Преди две седмици даже подари на любимата си нов джип Мерцедес с всички екстри.

"Не зная кой изпитва толкова силна злоба към мен, че периодично залива пресата с лъжи", оплакала се Алисия на свои приятелки.