До „юмручното правосъдие“ се стигнало, след като музикантът не се появил в уговорения ден. След него бил със счупен нос и разбита уста.

Изпълнителят на „Побелях и остарях“ имал уговорка със собственика на заведението да пее на сватбата на столичен бизнесмен. Всичко било предварително уговорено и дори половината от хонорара на Роман от 1200 лева бил платен.

В деня на сватбата обаче певецът така и не се появил. А на собствениците на заведението спешно им се наложило да спасяват положението с други певци.

Дни по-късно при среща с музиканта той бил жестоко пребит. Сашо отнесъл здрав пердах, въпреки че през сълзи се кълнял, че същия ден е погребвал сестра си, пише Blife.bg

„Лъже! Това му е редовният номер! Той дори няма сестра!“, разказват агресорите. И допълват, че това не е първият случай, в който певецът взима пари и се покрива.

Колеги на Роман издават, че причината за несериозното му поведение е жестокото му пиянство. Всеки ден певецът обръща по 2 бутилки ракия и е „тото 2“ дали ще се появи на работа или не, пише „Уикенд“.