Джони Деп най-накрая реши официално да се задоми, след като с Ванеса Паради така и не стигнаха до олтара след 14 години общо съжителство.

Актьорът предложил сърцето и ръката си на Амбър Хърд, с която се запознаха на снимачната площадка на "Дневниците на едно пиянде" през 2011 година.

От тогава досега на няколко пъти се разделяха, но съвсем скоро били забелязани да се държат за ръце на концерт на Rolling Stones.

"Джони проумя колко всъщност е важна за него Амбър и й предложи на рождения й ден, който е на 22 април", това споделя източник пред National Enquirer.

"Въпреки това смятат да не го оповестяват официално до края на годината, но в момента тя и Джони са се впуснал ида търсят най-якия винтидж годежен пръстен."

Въпреки че двамата са заедно от известно време, доста рядко може да бъдат заченети публично. Актьорът не искал да наранява Ванеса Паради, от която има две деца, припомнят от "Хай Клуб".

Самата Амбър също гледа да не се набива на очи, за да избегне етикета "другата жена", макар че като чели е малко късно за това, имайки предвид, че тя се захвана с Деп още докато той беше с французойката.