Аз не разбирам защо жълтите вестници в България не ме харесват, изцепи се вчера Стелла Ангелова. Никога не съм казвала, че не съм танцувала професионално. Допреди десет години бях професионална танцьорка в САЩ, после започнах като каскадьорка.

Или Стелла има къса памет, или мисли българските зрители за абсолютни аборигени.

Всички много добре помнят, как тя заяви във визитката си и в многото блиц интервюта, че никога не е танцувала професионално, че идва в България да се научи и за нея това е голямо предизвикателство, защото за пръв път ще танцува на сцена.

Излиянието на каскадьорката дойде след няколко публикации в skandalno.net, в които митът за невинната каскадьорка бе разбит и бяха цитирани статии от американски издания, че е била в балета на Рики Мартин и Мадона.

Стелла обаче веднага се оправда, като посочи, че Елен Колева е играла балет като дете, а Люси Иларионов е бил професионален танцьор. И за двамата е вярно.

Елен е учила балетна школа, но балетът няма нищо общо със самбата и румбата. Люси пък е бил танцьор, когато е тежал два пъти по-малко.

И Люси, и Елен казаха, че не е честно да се състезават с професионалистка, а едрогабаритният танцьор допълни, че е трябвало да я дисквалифицират след травмата, а не да й викат заместник.

Доста интересно се изказа Калин Сърменов по повод спора. Танцуваш много добре, Стелла, но ми липсва едно нещо – чувство. Ти изпълняваш движенията правилно, дори перфектно, но музиката и емоцията не влизат в теб.

Танцуваш, сякаш работиш. Механично и прецизно. А в танца най-важното е емоцията. Малко преди това каскадьорката каза, че в България има много лоши и завистливи хора, а в Америка не е така.