Победителят в „Гласът на България” е предварително известен. За повечето зрители е ясно, че това ще е Красимира Иванова.

Според потребители в мрежата участничката има всички шансове да спечели формата. Тя не само притежава талант, но се ползва и с протекциите на продуцента Слави Трифонов, коментират в мрежата.

Публична тайна е, че Красимира е сестра на победителката в „Сървайвър” Нели Иванова, когато Слави Трифонов беше продуцент на формата.

Самата Красимира отдавна е популярна в музикалните среди. Тя участва преди време в „Мюзик айдъл", също продуциран от Дългия.

Предвид факта, че Красимира е професионален изпълнител с възходяща кариера, много от зрителите се питат защо е в предаване за нови таланти.

Истината е, че певицата е лична приятелка на Миро. Двамата са работили заедно и често се забавляват в една компания.

„Веднага те познах, че си ти” – каза Миро на Красимира по време на кастинга, който се провежда на тъмно.

И за да не е очебийна връзката между двамата, Данчо Караджов я приютил в отбора си.

В Интернет сайта на предаването част от останалите състезатели дори обвиниха Краси във връзкарство. Повечето от тях са категорични, че пее по-добре от съдийстващата Вики, но недоумяват какво търси в състезанието една професионална певица.

Красимира стремително се изкачва към върха и не спира да демонстрира пред конкурентите си, че е фаворитка и победата й е в кърпа вързана, пише „България днес”, цитира hotarena.net.