Очаквано концертът на DEPECHE MODE ще обърка движението в столицата. Групата ще излезе на сцената на стадион "Локомотив" в 8 часа тази вечер.

Входовете на стадион „Локомотив“ ще бъдат отворени в 17,30 ч. Движението по бул. Рожен ще бъде ограничено няколко часа преди това и до полунощ на 12 май. Триото от Есекс F.O.X, което ще подгрява DEPECHE MODE, ще се качи на сцената в 20,00 ч. Очакванията са Дейв, Мартин и Анди да се появят около 21,00 ч, като шоуто им ще продължи повече от два часа!

София е четвъртата спирка от стартиралото на 4 май европейско турне на DEPECHE MODE. Интересът към него е огромен и това принуди групата да добави още дати. Така първите им зрители бяха в Ница, на 7 май ги аплодираха в Тел Авив, а на 10 май е концертът им в Атина. След няколко месеца обиколка из Европа, култовите британци ще зарадват и феновете си в Америка, като първия им концерт е на 22 август в Детройт. През ноември стартира нов тур из Стария континент, който ще продължи до февруари 2014.

Все още се намират билети за концерта на DEPECHE MODE, така че не чакайте последния момент. Те са на цени от 50 до 130 лв и могат да бъдат закупени от всички каси на Тикетпро в страната.