Фолк певецът Борис Дали споделя, че никога не е имал интимни отношения с колежката си Джена, както писаха жълти издания.

''А къде пък с Джена?! Досега не са ме питали за нея. За пръв път чувам! Добри приятели сме с Джена, мислехме да правим дует, но нещо не се получиха нещата'', казва той.

Певецът често е свързван с певици от фолк бранша, което е напълно нормално в тези среди.

Една от последните любовни афери, в която бе забъркан, бе с водещата от ''Планета'' – Галя Димитрова. Да, с Галя направо ни ожениха! Ами правим интервю с Галчето и се бъзикаме лекичко, разменяме си усмивки, а някои го тълкува по друг начин. Един път тя ми се обажда и вика:

''Борка, видя ли какво пишат?! Вече сме официално мъж и жена, отиваме на екскурзия!''. Пък аз още не го бях прочел. С Галя нищо не сме имали! Тя ме е канила хиляди пъти в нейното предаване'', обяснява той.

Борис Дали коментира и твърденията, че голяма част от изпълнителите употребяват наркотици по време на участия, особено Преслава.

''Преслава не пие въобще момичето, най-много едно малко уиски, та камо ли наркотици! Тя сега е на такова ниво, че медиите постоянно я следят!'', оправдава я певецът, цитира blife.bg.