Черната Златка за пореден път предизвика сълзи на умиление сред феновете, разкривайки пред обществото тежката борба на една млада жена за нормален живот. Плеймейтката доказа, че от тигрица се е превърнала в работлива пчелица, която неуморно се труди от ранно утро до късен мрак.

В своя ''Фейсбук'' профил Златка призна, че дните ѝ напоследък са станали скучни и монотонни до известна степен. Защото праведният живот няма нищо общо с фалшивия блясък на модните подиуми, където царуват превземките и лицемерието, където най – добрата ти приятелка е готова да забие нож в гърба.

''Щастлива съм от всичко, което постигнах след участието във ''ВИП Брадър''. Промених живота си изцяло и изтръгнах пошлостта, която продуцентите ме караха да поема върху себе си. Сега всичко ми е ясно – знам кога ще се събудя, кога ще тренирам и кога ще се прибера у дома. Имам сигурността, че вечер ще прегърна Миро и ще бъда спокойна'', написа Черната Златка.

Бившата моделка отвори сърцето си докрай и отговори на настоятелните въпроси, които феновете отправиха към нея. Златка разкри какъв е нейният дневен режим, как устоява на стреса и напрежението.

Денят за Черната Златка започна със ставане на изгрев слънце и обичайните грижи за добрия външен вид. След изпиването на голяма чаша кафе поема по пътя към фитнеса, където тренира усилено за добра кондиция и тонус. Забавленията свършват, защото след спортните занимания я чака усилен труд – подготовка за поредния брой на предаването по телевизията, шиене на модни дрехи и доставки по бутиковите магазини. Всичко това съчетано с безкрайни телефонни разговори – приятели, партньори, покани и прочие.

Въпреки натрупаните умора и напрежение, вечер Златка все пак намира достатъчно време за приятеля си Миро. Обикновено денят завършва със страстен секс между двамата и с надежда за сбъдването на всичките им мечти.

''Не съжалявам за нищо и не се страхувам да стана порядъчен човек. Сега осъзнавам, че в България нормалните хора не оцеляват, но аз съм сигурна, че ще успея въпреки настоящата конюнктура. Защото имам вяра, а да имаш вяра е най – важното нещо на света'', заключи Черната Златка, цитира skandalno.net.