Фолк певицата Глория тази година наруши традицията. Изпълнителката, която обикновено посреща Великден в семейна обстановка предпочете да зареже родата и замина за Гърция с новия си любовник.

От известно време изпълнителката има нова тръпка и е невероятно щастлива. Певицата обаче продължава да пази любимия в тайна.

Примата на фолка единствено разкри, че това не е танцовият й партньор Светльо. И че новият й любим е изключително богат и заможен.

Специално за празниците Глория избра да замине с приятеля си на остров Закинтос. Двойката се присъедини към най-близките приятели на певицата.

Самата изпълнителка вече го е представила на най-близките си хора. Но вместо да празнуват в семейна обстановка двамата избраха да избягат на романтична ваканция.

Покрай празника Глория не пропусна да нападне и бившия си мъж Илия Загоров. Примата пак го обвини, че рядко се сеща за дъщеря им.

„На мен въобще не ми е лесно, защото съм и майка, и баща. Щеше да е малко по-добре, да беше малко по-отговорен към Симона, защото тя има нужда от него“, гневи се фолк певицата по този повод, пише „България днес“, цитира hotarena.net.