Поп звездата Джъстин Бийбър беше нападнат от полудял почитател, който скочил на сцената по време на концерта му в Дубай.

19-годишният идол на тийнейджърките свирел на пиано, когато мъжът скочил на сцената и го сграбчил отзад.

В настъпилия хаос Бийбър успял да се освободи и изтичал в едната страна на сцената, докато охранителите опитвали да се справят с нападателя.

В мелето почитателят преобърнал пианото, съобщава дубайският вестник "Нешънъл". В крайна сметка той бил заловен от охранителите.

На любителско видео, заснето от зрител, се вижда как охранителите тичат на сцената, а пианото е преобърнато с краката нагоре.

Макар че бил уплашен, Бийбър не е пострадал и бендът завършил песента, докато извеждали фена от сцената. Малко по-късно певецът се върнал за изпълнение на бис на хитовите си парчета Boyfriend и Baby.

Младата поп звезда се забърка в редица скандали по време на европейската част от турнето си Believe. През април той си навлече критики заради твърдението си, че Ане Франк вероятно би била негова почитателка.

Но Бийбър беше по-предпазлив на концертите си в Близкия Изток, като дори предвиждаше паузи, в които почитателите му да могат да се молят, и изключи от репертоара си песни, които биха могли да обидят мюсюлманите