Устата го удари на живот! Дуетната половинка на Софи Маринова е на път да зареже жена си. Рапърът така и не успя да устои на красивите жени, които непрекъснато танцуват в клиповете му.

Иван, както е истинското му име, дотолкова се увлякъл в креватните похождения с чужди жени, че съпругата Светлана вече не издържа и иска развод.

Устата често може да бъде забелязан в компанията на засукани госпожици. Още преди години тръгна слух, че кръшка на половинката си. Той беше уловен в любовна афера с брюнетката Боряна, която танцува в негов клип. Иван се оказа доста щедър с кръшната балерина. Наема й апартамент в София, който се превръща в любовната им квартира. Устата хлътва безумно по девойката и задоволява всичките й капризи. Амбициозната танцьорка пък го използва като трамплин за своята кариера, пише bgdnes.bg.

Изневярата на Динев все пак минава между капките и Светлана го прибира обратно. Похожденията на рапъра обаче не спират. Така зачестяват и скандалите със съпругата му. Икономистката Светлана все повече се дразни и от кариерата на благоверния си, която го тласкала далече от семейното ложе в повечето дни от седмицата. Тя често се оплаквала, че мъжът й не отделя достатъчно време за най-близките си.

Според нея дуетният партньор на Софка и Азис вече бил натрупал достатъчно пари и можел спокойно да се преквалифицира в сериозен икономист, след като има отлична диплома от УНСС. Тя не е доволна от дългите пътувания и срещи с красиви жени на любимия си. Недоброжелатели не спират да я осведомяват за любовните подвизи на мъжа й.

"Иван е отличен баща, грижи се за дъщеря им Йоанна без грешка, но явно със Светлана няма да ги бъде", казват близки на рапъра.