"Не мога да си обясня защо моите сценични прояви, когато се случва да ми падне презрамката на роклята и да се види зърното ми, предизвикват такъв интерес в хората, след като не съм единствената, на която това се е случвало", каза в телевизионно интервю Андреa.

Тя отрече да е спала с Валери Божинов, въпреки настоятелните въпроси от страна тв водещата.

"Аз съм с един мъж от шест години и не мисля да променям това", завърши Андреa.

Тя се определи като моногамна, въпреки професията, която упражнява.

"Нямам свободно време, за да искам да съм с него непрекъснато, а и така не си омръзваме", продължи изповедта си Андреa, цитирана от Blife.bg

”Щом ми казват, че съм секс бомба, няма да се дърпам”, категорична бе фолк изпълнителката.

"Не дължа пари на никого, твърденията на стилиста Добри са неуместни", смята Андреa. Грозно е да дискутираш хората, с които си работил. Според нея донесените от Добри дрехи за неин клип не са били нови, а носени и затова тя не ги е ползвала.

"Режисирам сама повечето от клиповете си, участвам и в монтажа, оценявам и цветовете и цялото звучене", твърди фолк певицата. Понякога давам тази работа на режисьори с ясна концепция, която съм одобрила, допълва тя.

Андреa призна и възрастта си – наскоро навършила 26 години. “Стара съм вече и почвам да си крия годините”, сподели тя. Румънци, сърби, мои колеги от чужбина ме оценяват като добра певица, обяснява Андреa. Тя си обяснява това с различните критерии.

“На сърце ми е повече да правя поп-музика, макар че харесвам и обичам фолка, това е музика на забавлението”, твърди изпълнителката.

Родителите ми имат фирма за крепежни елементи, но тя не е взимала европари, каза Андрея. Тя не беше сигурна дали се води като собственик на семейната фирма.

"Кубрат ме заведе в Милано и Венеция, нормално е моят мъж да ме заведе на една почивка, не съм плащала аз", твърди певицата.  Тя потвърди, че планират брак, но уточни, че първо ще имат дете и след това ще направят сватба.