Ексучастничката от „Къртицата“ - Миглена Каканашева скочи срещу водещите на ТВ 7 – Мая и Жана, забеляза bliasak.bg.

„Мили мои, рядко си позволявам да правя коментари относно изказванията и поведението на други хора. Може би защото все си мисля, че е излишно защото когато човек коментира другите, той всъщност дава нагледен пример на собствените си страхове спрямо казаното от тях. Днес обаче искам да коментирам едно изказване по мой адрес. Гледайки клипчето, искрените ми емоции на радост бяха помрачени от думите на Мая и Жана. Особено много искам да коментирам думите на първата от тях понеже, тя си позволява да ги тиражира за втори път в публичното пространство. А когато едно мнение се налага многократно има голяма опасност то да се превърне споделен обществен светоглед“, започна коментара си Мегз.

„Вие смятате ли, че ентусиазмът, отдадеността и градивността са негативна краска на характера, която може да бъде оправдана с недостатъчна зрялост (малка възраст)? Според мен култивирането на тези качества не само в младото поколение, но и във всеки един индивид е задължителен фактор за успешно личностно, междуличностно и професионално развитие. Нещо повече, вярата и възпитанието в обратното е пагубна за обществото ни в глобален аспект!“, категорична бе Миглена!

Повод за откровенията в личния си профил в социалната мрежа станаха леко ироничните коментари на двете водещи по адрес на Каканашева, в предаванията „Жените говорят“ и „Къртицата на светло“!