Абсолютната фаворитка в "Денсинг старс" Стелла Ангелова е на път да се размине с победата. Каскадьорката преживя тежка контузия, от която все още се възстановява.

Ден преди драмата Ангелова обра овациите на зрителите и получи максимална оценка от всички членове на журито.

Известните й колеги в "Денсинг старс" обаче хич не останаха доволни от случилото се. Всеки един от тях е устремен към победата, а тя все по-сигурно отива в ръцете на Стелла, която дори не е известна у нас. Злобата и завистта усъмниха каскадьорката дали някой не й направил черна магия.

"Дано не съм хванала зли очи", каза самата Стелла. Тя отказва да повярва, че някой от останалите участници може да е направил нещо толкова лошо, но не го и изключва.

Още с пристигането си в България Стелла издаде, че е била предупредена.

"Казаха ми да внимавам. Останалите конкуренти няма да ме посрещнат добре. Не съм известна в България, а всичките участници са популярни личности", обясни Стелла.

И макар пред камерите да разменя усмивки както с Глория, така и с Елен Колева, Ангелова си има едно наум. Танцьорката е категорична, че ще се върне в шоуто напук на недоброжелателите си.

"Моето тяло е машина, на която съм залагала много и никога не ме е предавало досега! Ще се справя въпреки всичко", закани се Стелла.

Новият сезон на „Денсинг старс“ е изданието с най-много устремени към победа участници и най-много контузии. 

Капка Сидерова първа получи тежка травма на коляното, от която така и не се възстанови до края на участието си. Люси също разтегна връзка, а Латинка Петрова дори танцува на инжекции заради болки в коляното.

"Ще се избият заради едното шоуто. Толкова са амбицирани", коментират от екипа на предаването.