Певицата Веси Попова разкрива, че майчинството е най-хубавото нещо, което се случва в живота й. ''Даде смисъл на живота ми и ми показа кои са истински важните неща'', признава тя.

Половинката на модела Александър Беседин допълва, че да си родител е изморително, но въпреки това си струва. ''Това е задължение, но Александър много ми помага. А и всяка безсънна нощ си струва'', казва изпълнителката. Веси сподел, че Никола е прекалено малък и все още не дава заявки, какъв ще стане, когато порасне голям.

''Засега със сигурност знам, че ще е красив като баща си и е гласовит като майка си. Искаме да имаме второ дете, но го плануване за след няколко години. Никола е прекалено малък и има нужда от цялото ми внимание. А и имам планове да обърна внимание на работата си, прекалено дълго отсъствах.

Тя допълни, че подготвя няколко проекта, които се надява скоро да осъществи.

''Наскоро започнах да ходя по участия. С DJ Mascota правим хаус партита с вокал, конги и саксофон. Нещата ни се получават много добре и имаме планове да запишем нещо заедно в скоро време'', издава тя и сподели, че  подготвя няколко проекта, които се надява да осъществи скоро, цитира blife.bg.