Снощният лайф на "Къртицата" показа битката на титаните. На елиминации една срещу друга се изправиха Жени Калканджиева и другият най-силен участник в шоуто - Миглена.

На теста Калканджиева победи брюнетката и така Меги напусна шоуто завинаги.

На финалния въпрос дали тя е била къртицата Миглена каза "Не съм аз". Миньончето се раздели с всички участници и напусна Базата със сълзи на очи. Така предателят в шоуто отново успя да се спаси, а Жени отиде в изолация при Валя и Моро, къдете живя с тях преди една седмица.

На теста Жени даде 7 верни отговора само за 30 секунди. Тя се спасява вече втори път и затвърди едно от мненията, че именно тя е къртицата. Тя показа манипулативния си нрав като изкара на елиминация най-добрия участник Миглена, като я уличи още от самото начало, че тя е предателката сред тях. Преди няколко дни Калканджиева разплака психоложката, като я ообвини за истинкската къртица, а снощи каза, че е убедена, че Миглена не е предателката, пише lifestyle.bg.

Преди дни светската клюкарка Венета Райкова пък разкри на личния си профил в социалната мрежа, че в Нови Хан тайни не могат да се пазят и знае от екипа, който работи за "Къртицата", че именно Жени е предателката в Базата.