Още в събота, деня след напускането си от риалити формата Dancing Stars, Андреа замина за Германия.

Пътуването на певицата отново бе част от музикалните й ангажименти, на които тя не изневери за сметка на танците, пише planeta.tv. Андреа бе посрещната изключително топло от всички свои задгранични почитатели, които радва до сутринта със своите обичани хитове.

За никого не е тайна, че тя е една от най-често канените за концерти в чужбина певици, а Германия е сред най-посещаваните от нея дестинации. Звездата на "Планета" не пропусна да отскочи и до Берлин, за да посвети няколко часа на своя любим Кубрат Пулев. Двамата използваха малкото си свободно време, за да бъдат заедно, защото след това всеки отново се отдаде на професионалните си ангажименти.

Самата Андреа написа в официалната си страница във Фейсбук - "Танците са вълшебно килимче, те ме отведоха до неподозирани светове...! Сега обаче се връщам отново на Земята, защото тук ме чакат новите ми проекти, два от които ще ви дам още следващата седмица!", допълни още тя. Едната изненада със сигурност е свързана с премиерата на видеото към песента "Лош герой", която ще бъде до броени дни.