Американският актьор, музикант, композитор и певец, който беше изключително популярен през 80-те години, все още има верни фенове, очакващи концертите му с огромно нетърпение.

Американската музикална сензация Принс тръгва да турне в Северна Америка днес.

След като изненадващо се появи на фестивала "Саут бай саутуест" в Остин, Тексас, той реши да тръгне на обиколка, за да се срещне от близо със своите почитатели. Според плановете му трябва да направи 28 концерта само за 23 дни.

Изпълнителят ще направи по 4 концерта в 7 различни зали.

За да се впише в предвидения график, ще трябва в някои дни да се качи по два пъти на сцената. Спектаклите ще се състоят във Ванкувър, Сиатъл, Сан Франциско, Лас Вегас, Финикс, Сан Диего и Анахайм, пише blife.bg.

Принс ще се впусне в този музикален маратон, за да може да приключи с турнето преди началото на джаз фестивала в Монтрьо в средата на юли.

Музикантът иска да има достатъчно време да подготви представянето си там, защото според програмата той трябва да изнесе три концерта. Освен това ще е сред хедлайнерите на фестивала на музиката и изкуствата в Стокхолм, Швеция, и на фестивал в Дания през август.