Азис полудя и не е на себе си след „Къртицата”, видя HotArena.net.

Напрежението между участниците, трудните изпитания по време на мисиите, контактите му със съквартирантите—всичко това го докара почти до лудост.

Певецът изпадна в шок, че не е най-харесваната от публиката звезда и напусна шоуто преждевременно.

Опънатите му до краен предел нерви не издържаха и се скъсаха—след прибирането си у дома фолк звездата изпадна в истерия.

„Настроенията му се сменят през 10 минути, ту иска да е с много хора, ту не иска да вижда никого, подлудява всички около себе си, ходи напред-назад, не може да си намери място”, разказаха хора от близкото му обкръжение.

След излизането от предаването, певецът отменил всички интервюта и срещи, разигравал с противоречивите си прищевки близки и приятели, тръшкал се в истерия.

Вчера той изправи на нокти и ТV7, отказвайки да отида в студиото на сутрешния блок, за да даде интервю. Накрая се съгласил да приеме екипа в дома си.

Когато обаче хората пристигнали, отказал да стане от леглото, за да се срещне с тях.

Накрая най-после се вдигнал, за да се покаже по телевизията, но влязъл във времето за коментарите на проф. Юлиан Вучков.


„Не ме интересува нито професора, нито Бареков”, заявил Азис. И отказал в последния момент всичките си предварително уговорени срещи, пише „Всеки ден”.