Новият видеоклип на Анелия ще бъде нещо уникално, споделя певицата. Авторското парче на Велислав Драганински и по текст на Мариета Ангелова е озаглавено "Аз и ти". Лентата вече е заснета и тези дни ще бъде презентирана.

"Това е един от най-хубавите ми текстове през всички тези години, влюбена съм в този текст. Не подценявам другите, но този е малко по-специален текст, защото е доста внушителен като послание".

Анелия е благодарна на целия екип, с който е реализирала проекта. За видеото изпълнителката се е доверила на режисьора Стенли и оператора Жоро Марков. "Този проект, който създадохме всички ние заедно, е доста различен, провокативен и смятам, че ще се хареса от хората. Колкото и нескромно да звучи, нещата се получиха много добре" - каза тя пред "Планета", пише signal.bg.

Певицата признава, че с особен интерес подхожда, когато прави по-разнообразни неща, а в тази песен е точно така.

"Самият саунд е различен, самата ритмика. В последните две години следвах една линия, сега леко направих завой. Имам предвид, че правих много комерсиални неща. Идва момент, когато хората свикват с един саунд и е желателно да се направи нещо разнообразно, а после пак да поемеш същата линия, защото това пък е 100% успешно" - разказва тя.

Снимкa: Костадин Кръстев - Коко за "Miss Ivy"