Лъснат и избръснат като за избори, кандидат – депутатът и любим актьор Стефан Данаилов направи смайващото предизборно разкритие, че отношенията със сина му Владко са се изгладили напълно и вече няма следа от враждебно настроение.

Въпреки това Ламбо прогнозира, че истерията около признанията на Владимир и майка му Ирен по време на тяхното участие в риалитито сега ще рефлектират по някакъв начин на имиджа му, използвани от политическите опоненти за черен пиар.

Припомняме, че докато ги показваха по телевизията, Владко и Ирен Кривошиева на няколко пъти избухнаха срещу Стефан Данаилов.

За отмъщение, че навремето ги е изоставил те плакаха, клеха го и пожелаваха всякакви бедствия да се струпат на главата му.

Скандалът пък заварил именития актьор по време на посещение в Италия, което го спасило от хиляди свързани с този случай разправии.

Това вече е забравено в миналото, а сега Ламбо и Владко са в прекрасни отношения.

Ето какво каза любимецът на народа по този повод:

„Отношенията ни с Владко напълно се изгладиха. Той успя да намери пътя към мен, въпреки и след това, което се случи. Наистина се създаде напрежение, за което с право подозирам, че беше умишлено насочено срещу мен. Но не мога да упреквам сина си, защото виновни са онези, които го подлъгаха да се държи така”, каза Стефан Данаилов и на финал отрече слуховете за влошеното си здраве.