Михаела Стоичкова, по прякор Мика, скоро ще ни облъчва от тв екраните с ново предаване.

Щерката на Камата се надява от есента да има собствено шоу в БТВ. На Мика не й стига само рубриката в "Нека говорят" и правела всичко възможно да се уреди с лайфстайл предаване подобно на Петя Дикова, пише bgdnes.bg.

По този повод Мика си е вдигнала акциите и буквално не стъпва по земята - качила се е на гигантски токчета. Високите обувки обаче изиграха лоша шега на младата наследничка на футболната легенда. Тузарските обувки явно са направени за ходене в някоя по-развита държава, където тротоарите са равни.

Мика на няколко пъти залитна опасно, а през една павирана улица мина по-бавно и от охлюв. Нонстоп си гледаше в краката, но накрая се почувства уверена и си извади мобилния телефон. И направи най-опасното: докато ходеше, започна да пише есемес на приятел. Гарантирано пребиване и обелване на коленете!

Стоичкова отново се е върнала на ултраскъпото "Бентли" на татко си, забелязаха папараците на "България Днес". Явно черният "Мерцедес" S класа, с който тя хвърчеше преди няколко месеца, не е достатъчно тарикатски за новия й тв проект.

Щерката на Камата е свалила няколко килограма. А миналото лято водещата на рубрика в "Нека говорят" с Росен Петров бая се бе окръглила. Явно на последната Коледа Мика само е гледала отрупаните маси с вкусотии и е проявила воля да не ги опука. Освен вталена фигура тя показа и смело шалче в леопардова щампа. Много тънка е границата между кича и модерния стил когато са намесени животински окраски.

Снимки: Николай Минчев и Владимир Стоянов, ''България днес''