След като години наред парадираше с бюста си и го въвираше в очите на телевизионните зрители, водещата Гала взе трудното решение да признае, че въпреки всичко има комплекс заради малкия размер на гърдите си.

Почти разплакана тя допълни, че като малка нарочно купувала сутиени с по – голям размер, които тъпчела с памук и намачкани вестници.

Гала обаче категорично отрече да е лягала под ножа за пластична операция. Причина за отказа ѝ не е липсата на средства а презумпцията, че естествената красота е по – ценна от всичко изкуствено, пише skandalno.net.

''Когато бях малка не съм си пълнела сутиена с дамски чорапи, но за сметка на това използвах солидни количества памук. Избирах стегнати модели с един или два размера по – големи и така си повдигах гърдите за пред момчетата. Сега нямам тези притеснения. Гърдите ми може да са малки, но за сметка на това – естествени и сладки'', сподели вечно усмихнатата водеща.

Снимките на Гала за мъжката библия ''Плейбой'' преди време предизвикаха фурор и ѝ спечелиха купища нови почитатели, готови на всичко за един неин поглед. Разбира се, намериха се и коментатори, които определиха типа на нейния бюст като ''яйца на очи'', но мнението им си остана само за тях.