Лора Караджова сподели интересни подробности около своята кариера и личния си живот. В интервю за paparazzi.bg, тя не потвърди, но и не отрече клюките, че с е е разделила с Део, цитира blife.bg.

- Вярно ли е, че сте разделени с Део?

- Не ми се говори по този въпрос. Щастлива съм с или без Део. Относно "Dancing Stars" - не го гледам. Пях на сцената на шоуто, но не го следя.

- Вярно ли е според теб твърдението, че поп музиката детронира чалгата?

- Не знам дали е вярно. Хората продължават да слушат поп фолк, но слушат и по-интелигентна музика. Имаме повече участия. Вярно е, че поп музиката има голям възход и това ме радва.

- Има ли вражда между поп изпълнителите?

- Не мисля! Подкрепяме се. Хубаво е да има конкуренция, за да има и стимул. Познавам много добри изпълнителки, на които се възхищавам.

- Да очакваме ли нещо ново от теб? Може би втори дует със 100 кила?

- Подготвям трио, съвсем скоро излиза и клипа. Най-вероятно ще имаме втори дует със 100 кила. Първият се прие много добре и е нормално да направим втори.

- Строг баща ли е Данчо Караджов?

- Той е много добър човек. Не се сещам дали изобщо някога ми се е карал. Просто изглежда по-строг.

- Кажи нещо повече за брат си...

- Много е талантлив. Свири на китара, беше правил песен с Антибиотика. Занимава се режисура и тепърва смятам, че ще се развива много.

- Мечтаеш ли за международна кариера? Какво ще кажеш за фолк певиците, които се стремят към това?

- Мисля, че нямам такава мечта. Имам супер много работа и тук. Първо един изпълнител трябва да се докаже в собствената си държава. Относно фолк певиците... има доста талантливи, но в крайна сметка всяка жаба да си знае гьола!

- За какво мечтаеш?

- За спокоен и щастлив живот. Чувствам се добре и съм щастлива в момента. Искам да запазя тези емоции.