Близки приятели на 44-годишната звезда Кайли Миноуг споделят, че са притеснени за нея и за това как ще понесе новината за бременността на Хали Бери.

Запознати твърдят, че тя наистина се справя трудно с тази вест, имайки предвид, че тя самата мечтае отдавна за дете, пише lifestyle.bg.

46-годишната актриса, която вече има 5-годишен син, е решила да разшири семейството си с Мартинес.

На свой ред Кайли е депресирана, че би искала да й се случи същото, но се притеснява, че е възможно, имайки предвид възрастта й. Тя беше с Оливие в продължение на пет години, но така и не го дари с дете, понеже тогава се бореше с рака.

"Обичам децата, но не можеш просто да щракнеш с пръсти и да се сдобиеш с бебе. Опитвам се да гледам по-философски на въпроса - ако забременея, ще бъде невероятна благословия", призна Кайли наскоро.

Оливие Мартинес има славата на плейбой, а бившата му приятелка преди Кайли актрисата Мира Сорвино споделя за него: ''Оливие не е човек, подходящ за обвързване. Той просто не може да бъде ограничаван''.

Изглежда обаче Хали е успяла да направи това, което Кайли и Мира не успяват.

На свой ред, австралийската певица има връзка с 35-годишния испански модел Андрес Валенкосо, но той не бил отворен към идеята за брак и деца.

"Кайли знае, че биологичният ѝ часовник тиктака. Тя е щастлива за Оливие, но тъжна за себе си. Обича Андрес, но той е почти десет години по-млад от нея и не е готов за семейство. Тя осъзнава, че изпуска шанса си да стане майка'', разкрива близък на изпълнителката.