Живко Добрев вече е готов с най-новото си видео „Няма да ми мине”. Клипът се върти вече в ефира на Фен ТВ.

Музиката на парчето е дело на популярния гръцки композитор Константинос Пантзис, а аранжиментът е дело на Калин Димитров. Текстът е поверен на Мариета Ангелова.

Младият изпълнител на Diapason Records разкрива, че разказаната в песента история е по действителен случай. Тя обаче не е автобиографична, а любовната драма се е случила на близък приятел на певеца. В лентата, режисирана от Николай Скерлев, Живко играе ролята на едно момче, което изпада в тежка депресия след раздялата. Дълбоко наранен, той гори снимките на своята любима. Мъката му е толкова голяма, че е обзет от лудост и дори попада в лудница, облечен в усмирителна риза.

„Имаше големи перипетии около набавянето на тази риза. До последно не успяхме да намерим такава, а на другия ден бяха снимките на видеото. Вече дори обмислях как ще трябва да променим идеята за клипа.”, разказва младият певец.

„Но в 2 часа през нощта ми хрумна една идея. Отидох у една моя близка приятелка, седнах на машината и някак успях да ушия въпросната усмирителна риза. А в интерес на истината, никога преди това не съм се докосвал до шевна машина, но ми се наложи да се науча на момента.”, довери още той.