Тази вечер специален гост на сцената на "Dancing Stars" ще бъде хореографът на американската поп икона Джанет Джексън. Елинор Скот  е участвала в американския танцувален формат, а днес е професионален танцьор и хореограф в Ню Йорк.

Освен това три от най-красивите българки също ще  бъдат в студиото на хитовото шоу, за да подкрепят свои приятели. Анелия, Ивайла Бакалова и Диана Любенова ще прибавят чара си към танцьорските умения на Андреа, Петко и Ицо Хазарта.

Освен красивата опора сред публиката, тази вечер  има и засилено присъствие на гост-звезди на дансинга. Нети и Атанас Месечков посветиха цяла седмица на индийските танци - ще танцуват в стил Боливуд по музика от филма "Бедняка-Милионер".  Песента "Джей Хо" е една от най-популярните в Индия и в превод означава "Победи". Техен хореограф бе Капка Комар, която  повече от 10 години има своя собствена танцова школа с покрепата на Индийското посолство.

Плеймейтката Златка Димитрова също ще танцува, но в ритъма на диското заедно с Петьо.  Дивна и Криско ще изпълнят хита си  "Ти не можеш да ме спреш", който спечели наградата на Песен на годината 2012 на  БГ радио, пише lifestyle.bg.