Гласовитата попфолк певица Есил Дюран се похвали, че Люси Иларионов бил единственият режисьор, на когото имала пълно доверие.

Тя допълни, че единствено заради него се съгласила да се снима с... питон.

Певицата призна в "На кафе", че изпитвала отвращение към влечуги, но Люси успял да я убеди, че всичко ще е под контрол, пък и ще се получи много ефектно. Есил се съгласила и дори призна, че й било приятно да бъде във вана с питона и полуголи мускулести мъже, пише blitz.bg.

Люси обаче изненада Есил, като сподели нещо, което се случило по време на снимките. Докато стояли на пулта той и дресьорът на питона наблюдавали внимателно всяко действие на екрана. Изведнъж обаче влечугото... се изпишкало във ваната. За това разбрали само дресьорът и Люси. “Извинявай, Есил, че чак сега ти го казвам. Страхувах се, че вече няма да ми проговориш”, каза “виновният” Иларионов.

“Леле, ама това е супер гадно! Как можа да не ми кажеш!”, възмути се певицата, но веднага прости “прегрешението” на приятеля си и заяви, че въпреки това много го обича.

Есил допълни, че приятелката на Люси Ани Хоанг била невероятна късметлийка, защото до нея бил “най-добрият, най-внимателният и най-галантният мъж”.

Певицата призна, че имала "вина" за свръхкилограмите на приятеля си. “Онези спагети “Болонезе”, които правя, са се позалепили тук и там. Но знам, че той е невероятно отговорен човек, има сили и воля и ще се справи с килограмите”, заяви уверено Есил Дюран.