28-годишната хубавелка Кристина Несторова си изкарва прехраната като компаньонка, която предоставя секс услуги на платежоспособни господа. Тарифата ѝ е 1000 лева на нощ.

Кариерата на Кристина като модел започва в агенцията на Жени Калканджиева "Визаж". Затова в "Къртицата" тя се навърта основно около бившата си шефка с надеждата да закачи поне малко от нейната популярност.

Скоро след като става рекламно лице в България на няколко модни марки, заминава за Милано, уж за да работи като модел. Мълвата обаче разнася, че на Ботуша се е изявявала най-вече като проститутка, научи Всеки ден.

Там се ошлайфала в занаята и посъбрала малко пари, за да започне собствен бизнес в България като дизайнер. Засега обаче е най-успешна в среднощните забавления на мъже с пари. В "Къртицата" ясно личи, че Кристина е научена да мълчи и да изглежда добре. Гласът ѝ почти не се чува, погледът ѝ най-често е стъклен и безизразен, като се опитва неуспешно да изразява съпричастност със случващото се, изражението ѝ е отнесено, а очите ококорени, цитира slava.bg.

Устата ѝ почти винаги е полуотворена, аха вътре да влезе муха. На моменти напомня японска гейша. Вероятно това поведение е придобито в дългите нощи, в които е трябвало да кара мъжете да се чувстват доволни от живота.