Две от новите песни на Глория се появиха в Мрежата. "Пулс" е парчето, чиято официална премиера се очаква в шоуто "Dancing Stars".

То е по музика и аранжимент на Калин Димитров. Текстът е в съавторство на Глория и Мариета Ангелова.

"Убиваш намясто" е песен по музика на Глория и Светослав Лобошки, който е автор на аранжимента. И на тази песен текстът е дело на Глория и Мариета Ангелова. Как феновете оценяват песните, научаваме от коментарите.

Певицата обаче не скри, че е останала неприятно изненадана от факта, че недоброжелател е "спомогнал" за преждевременната премиера на чисто новите й парчета.

"По всяка вероятност някой ми е разбил паролата и е влязъл в e-mail-а ми, по този начин са изтекли двете песни. Нямам друго обяснение за случилото се. Срещу интернет сме безсилни, за съжаление" - сподели Глория пред Signal.bg. Фолк звездата уточни за читателите на сайта, че е имала намерение песните да излязат официално, както си му е редът.

За "Пулс" изпълнителката, която е сред участниците в "Dancing Stars", е предвидила подобаващо представяне на голямата сцена. Двете парчета трябва да се появят съвсем скоро и в предстояща компилация на "Пайнер", но няма да излязат с видеоклипове,  сподели тя.

"Такова нещо с изтичане на мои песни не ми се беше случвало досега! Преди време имаше инцидент с демото на една моя песен, но това беше много отдавна" - уточни певицата и добави, че по същия начин са били взети нелегално и непубликувани нейни фотоси.