Българинът, прочул се в цял свят с ролята си в холивудската поредица за “Хари Потър”, си е намерил нова приятелка, видя razkritia.com.

Стан, както го наричат приятелите му, очевидно е успял да превъзмогне унижението, което танцьорката Вероника му нанесе с многобройните си изневери, които станаха достояние на широката публика.

Новото момиче до актьора, изиграл Ангел – шофьора на Джаро от “Под прикритие”, се казва Рая и се занимава с моделство. Именно работата ги е срещнала.

Двамата се запознали на обща фотосесия за нова марка спортни дрехи и Станислав веднага си я харесал, издават приятелите му.

Двойката дори прекарала изминалия уикенд заедно на романтична почивка в Слънчев бряг.

За момента двамата отричат между тях да има нещо повече от приятелски отношения, но според техни близки определено става въпрос за нещо повече.

Причината, поради която Стан не бърза да огласи новата си приятелка е горчивия урок, който научил от предишната си връзка.

Припомняме ви, че се оказа, че Вероника, която работи като танцьорка в нощни заведения, е слагала многократно рога на актьора като в последния случай самият Станислав я сгащил в тоалетната на столична дискотека с друг. Това била причината актьорът най-накрая да повярва в множеството слухове, съпътстващи вече бившата му любима. В светските среди дори се шушука, че Вероника заработва и като компаньонка.