Винаги съм се обиждал като са ми казвали Ицо Стоте манекенки. Това е много несериозно. Глупав е този прякор. Това заяви за предаването ДИКOFF по Нова телевизия бизнесменът Христо Сираков.

Той опроверга слуховете, че новото му гадже е полуиталианката Клаудия, като обясни, че още не са заедно.

„Аз съм много взискателен човек. Знам как се задържа жена, как се бориш за нея. Знам и какво значи да живееш с тази жена. Не ми се е случвало втори път просто", обясни Христо Сираков в отговор на въпрос дали причината да сменя толкова често жената до себе си е това, че е комплексиран.

"На една жена мога да си дам цялото състояние, мога и нищо да не й дам. Жените, които заслужават, не бива да са ощетени", допълни бизнесменът.

На въпрос какво искат жените, Христо Сираков отговори, че светът се е променил много:

„Преди години живеехме без пари и без много възможности и някак си нещата бяха по-истински, искрени и човешки. Днес повече не може да си сигурен в това, защото във всеки момент си мислиш, че някой е с теб заради нещо друго, а не защото се смеем, ни е весело и се харесваме. Бих желал жените да искат това, което желаеха преди това, без много да се съобразяват с финансовите възможности на партньора си", прибави той.