Риалити звездата Ким Кардашиян винаги се е славела като "приятно закръглено" миньонче.

След като забременя обаче, брюнетката започна да отнася все повече критики относно трупащото се върху нисичката й фигура допълнително тегло. Дори бе публично сравнена с косатка, което си е доста неприятна обида.Злите езици твърдят, че кантарът под Ким вече показва 90 килограма. А това не е никак малко, имайки предвид, че височината й е 1,57 м.

Вчера популярната бъдеща мама се е изправила лице в лице с грубите нападки - дала е телевизионно интервю в Ню Йорк. По време на разговора "Кардашиянката" си е признала, че за кратко време вече е качила 10 килца. Но не можела да разбере защо се случва това. Да, изпитвала внезапни пориви да изяде някой и друг хамбургер, например, но си била поставила за цел да им устоява и в крайна сметка се хранела съвсем здравословно.

"Сигурно ще наддам и 30 килограма - само ми дайте няколко месеца!", проявила чувство за хумор и самоирония Ким, пишат от jenite.bg.

Важното е, че таткото Кание Уест си харесва половинката такава, каквато е. Ето какво е обяснила самата тя: "Толкова е вълнуващо за мъжете да гледат как тялото ни претърпява всички тези различни промени! Кание обича това и го приема с ентусиазъм, помага ми да се чувствам секси."

Въпреки всички тези откровения, Ким все още не е разкрила пола на бебето. Споделила е, че наскоро за първи път е била на шопинг за дрешки, но на въпроса дали е купувала розови или сини такива, с усмивка е отговорила: "Купих доста черни и бели".

Няма значение от какъв пол ще бъде мъничето, нито фактът, че майка му вече съвсем не може да се нарече "мъниче". Пожелаваме им само здраве и щастие!