Искам само да остана жив, шеговито отговори Денис Родман на въпрос какви са специалните му изисквания към риалитито ''Къртицата'', в което ще участва.

Два часа след като кацна на летище София Денис Родман даде и пресконференция

преди старта на участието си в ''Къртицата'' тази вечер.

Пред журналистите лошото момче на NBA се появи със същия жълт анцуг като сутринта, но този път върху него вместо семплата тениска бе облякъл шармантна черно-виолетова дреха с пера и розов шал.

На въпрос защо участва в мащабното риалити ''Къртицата'' и каква роля ще има в него, той отвърна: ''Винаги казвам, че всичко в риалити щоуто е забавление – за нас самите и за хората. Не ми пука кой е къртицата - аз или друг.''

Суперзвездата допълни, че няма никакви специални изисквания около участието си.

''Искам само да остана жив'', шеговито каза той.

Според него напоследък между бизнеса и спорта няма разлика – всичко е пари, всичко се свежда до кой има повече пари, кой има най-добрата жена. ''Животът ми не е за пари'', каза баскетболната легенда, запитан какво не би направил за пари.

''Имал съм проблеми, но всичко е зад гърба ми. Опитвам се да живея като готин човек, който се забавлява навсякъде'', обясни той.

Родман не каза колко време ще остане в София. "Тайна", лаконично отговори той.

Припомняме, че на 26 април Родман, както и още няколко звезди от NBA, ще участват в Мача на звездите в България, пише blife.bg.