„Райна ме наричаше алкохолик, наркоман и женкар. Постоянно ме ревнуваше до болестно състояние. Това е истинската причина за раздялата ни.”

Това разкри фолк певецът Константин в искрена изповед относно отношенията си с Райна.

По думите му всичко между тях е било много красиво, обичали се, но заради постоянната ревност на певицата, нещата започнали да охладняват.

„Имаше неща, неприсъщи за хора, които ще имат бъдеще. Тя – сърдита у тях, аз – у дома. После пък се сдобряваме, винаги с много секс...”, спомня си с усмивка Коцето в интервю за „ШОУ”, пише hotarena.net. Всичко това дава отражение на отношенията им.

„Надя се появи в точния момент, тя бе до мен, моето рамо, утешаваше ме. И в един момент се влюбихме, разказва Коцето.

*Райна и Константин

С Райна се разделят и именно след раздялата тя започва да проявява суровия си македонски нрав. Започва да обвинява Константин за раздялата пред медиите, нарича го наркоман, алкохолик, женкар.

„Тези неща са и верни, и не са верни. Аз съм певец, човек на нощния живот, разбира се, че пия алкохол. За наркотици – пробвал съм разни неща, но да ти приличам на наркоман?!”, отвръща Коцето.

„Никога не съм изневерявал на гаджетата си. Е, може да е имало нещо дребно, но то е било незначително”, признава певецът.

Днес вече нещата са различни, отношенията им с Райна са улегнали и дори ходят заедно по нощни забави.

*Константин с Надя и дъщеря си